Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

OF GODS AND KINGS - THE SKYROS HORSE
Αγαπητοί φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το ντοκυμαντέρ γιά το Σκυριανό Άλογο που γυρίστηκε από την Αμερικανική εταιρία Horsefly Films που έχει έδρα το Los Angeles είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό.
 Το ντοκυμαντέρ έχει τίτλο OF GODS AND KINGS THE SKYROS HORSE και ουσιαστικά είναι το πρώτο μίας σειράς που θα έχει ως θέμα τις εξαιρετικά σπάνιες ράτσες αλόγων που υπάρχουν σήμερα ανά τον κόσμο. Το σκεπτικό των ανθρώπων της Horsefly Films είναι να δημιουργήσουν ένα αρχείο οπτικοακουστικού υλικού γιά τις φυλές των άλόγων αυτών που απειλούνται σήμερα με εξαφάνιση.
Αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι ως ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ που βοηθήσαμε στην παραγωγή ενός τόσο σημαντικού ντοκυμαντέρ για το Σκυριανό Αλογάκι. Δεν γνωρίζουμε να έχει γίνει από κάποιον άλλο μία τόσο εμπεριστατωμένη και εκτενής παρουσίαση τόσο αυτής της αρχέγονης φυλής όσο και της κατάστασης που επικρατει σήμερα σχετικά με το αλογάκι.
Το ημίωρο αυτό φιλμ παρουσιάστικε στο EQUUS FILM FESTIVAL στο CHICAGO το 2013 και έχει ήδη αποσπάσει θετικότατες κριτικές σημαντικών φορέων σχετικών με τα ιππικά δρώμενα στις Η.Π.Α.
Στο link που παραθέτουμε πιό πάνω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα.
Τα σχόλια δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: