Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

HORSEFLY FILMS ΚΑΙ ΣΚΥΡΙΑΝΑ ΑΛΟΓΑ

Αγαπητοί φίλοι των Σκυριανών αλόγων θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την φανταστική εμπειρία που ζήσαμε παρέα με τα μέλη της εταιρίας παραγωγής ντοκυμαντέρ Horsefly Films που επισκεύθηκαν το κτήμα του Ιππόλυτου στη Φαλάνη της Λάρισας από τις 22/8 έως και τις 24/8.
Η κινηματογραφική αυτή εταιρία που ασχολείται κυρίως με παραγωγές σχετικά με άλογα έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. 
Το  ντοκυμαντέρ που ετοιμάζουν αυτή την εποχή αφορά τα Σκυριανά άλογα και θα είναι το πρώτο μίας σειράς που θα προβάλει σπάνιες φυλές αλόγων από όλο τον κόσμο.
Το συνεργείο αποτελείται από 2 υπέροχες κυρίες την Jen και την Sophie οι οποίες πραγματικά κέρδισαν την καρδιά μας.  Πραγματικοί γνώστες των αλόγων που μας βοήθησαν να εμβαθύνουμε την αντιληψή μας σχετικά με τα άλογα και άψογοι επαγγελματίες με ικανότητες που όπως πιστεύουμε θα αναδείξουν το πραγματικό μεγαλείο των Σκυριανών αλόγων από μία οπτική γωνία που μάλλον δεν θα την έχουμε ξαναδεί.
Παράλληλα δεν περιορίστηκαν μόνο στα επαγγελματικά τους αλλά συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες του κτήματος και επίσης στην φροντίδα των αλόγων. 
Η παραγωγή του  ντοκυμαντέρ γιά τα Σκυριανά ξεκίνησε από την Σκωτία την Άνοιξη και στην συνέχεια γυρίσματα έγιναν και πάλι στην Σκύρο, αμέσως μετά την εορτή του 15Αύγουστου, κατόπιν στην φάρμα του Ιππόλυτου και ο επίλογος των γυρισμάτων θα γίνει στην Κέρκυρα στο SILVA PROJECT
Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το τελικό αποτέλεσμα που όπως μας πληροφόρησαν θα πάρει περίπου 6 μήνες μετά το πέρας των γυρισμάτων.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο εγχειρημά τους έστι ώστε να ανταμοιφθούν τόσο για το τεράστιο υλικό κόστος αλλά και την κούραση από ένα τόσο μεγάλο ταξίδι.Δεν υπάρχουν σχόλια: