Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ ΕΛΑΣΣΩΝΑΣ ΣΤΑ ΣΚΥΡΙΑΝΑ ΑΛΟΓΑ

Η τελευταία επίσκεψη που δέχθηκαν τα Σκυριανά Άλογα το 2011 ήταν αυτή που πραγματοποίησαν μέλη του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντίδη Ελασσώνας. Ο σύλλογός αυτός που είναι ο παλαιότερος του είδους του στην Ελλάδα όχι μόνο προβάλλει και διατηρεί την μουσική κληρονομιά που άφησε ο Στέλιος Καζαντζίδης αλλά διωργανώνει και πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις εντός και εκτός της Ελασσώνας αναπτύσοντας ταυτόχρονα και πλούσια φιλαθρωπική δράση. 
Ευχαριστούμε γιά το ημερολόγιο 2012 του συλλόγου τους που χάρισαν στον Ιππόλυτο γιά δεύτερη συνεχή χρονιά καθώς και γιά την πρόσκληση που μας έκαναν να παρευρεθούμε στην εορταστική εκδήλωση του συλλόγου τους το βράδυ του  Σαββάτου στις 14 Ιανουαρίου 2012 στο κέντρο Φαντασία στην Ελασσώνα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν όπως πάντα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σύμφωνα με την επιθυμία του ίδιου του Στέλιου Καζαντζίδη! 


Παραθέτουμε μία από τις σελίδες του ημερολογίου του 2012 που παρουσιάζει μία από τις ιδιαίτερες στιγμές του συλλόγου μέσα στο 2011 που πιστεύουμε ότι αξίζει να προβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: